Om ögonläkarna

Oran Abdiu, ögonspecialist/verksamhetschef
Oran är utbildad vid S:t Eriks Ögonsjukshus och arbetade som specialistläkare där med särskild inriktning på sjukdomar inom områdena uvea och neurooftalmologi fram till 2011. Under 2011-13 var han verksam som konsulterande ögonspecialist vid Vällingby Ögonklinik. Under 2013-2019 har Oran arbetat som ögonläkare och verksamhetschef vid Farsta Ögonklink.

Göran Olivestedt, ögonspecialist
Göran har fram t o m 2017 arbetat som överläkare och kirurg på retinakliniken på S:t Eriks Ögonsjukhus där han tidigare även fungerat som sektionschef. Göran har mångårig erfarenhet med särskild inriktning på näthinnans sjukdomar.

Anna Strelnikova, ögonspecialist
Anna är utbildad ögonläkare i Moskva 2005. Hon är sedan flera år verksam vid Stockholms Ögonklinik och är särskilt intresserad av sjukdomar i ögats främre delar samt i näthinnans gula fläck.

Dr Anthony Chang, ögonspecialist, medicine.
Anthony har mångårig erfarenhet av gråstarroperationer, glaukom och allmän ögonsjukvård. Han är utbildad och har tidigare arbetat som överläkare på S:t Eriks ögonsjukhus och har där även varit utbildningsansvarig för blivande ögonläkare under specialistutbildning inom området ögats främre segmentsjukdomar. Anthony har disputerat med en avhandling som behandlar komplikationer i samband med gråstarroperationer.

Telefontider

Måndag 08:30 - 09:30
Tisdag 08:30 - 09:30
Onsdag 08:30 - 09:30
Torsdag 08:30 - 09:30

Telefon: 08-587 102 60

E-post: info@ogonfarsta.se

* Tidsbeställning kan inte ske via e-post.

Vår personal

Caroline Monaxios, ögonsjuksköterska.

Hanna Jonsson, optiker med magisterexamen.

Srima Wijekoon, ortoptist.

Johanna Lilja, receptionist/administratör.

Sofie Pettersson, receptionist/administratör.